Wat levert het jou op?

Het is eigenlijk helemaal niet aan de orde wat het kost om mij jouw teksten te laten schrijven. Het is veel belangrijker wat het jou oplevert; dat is namelijk ons gezamenlijke doel!
Natuurlijk vraagt het om een investering, maar ik bespaar jou iets wat nooit meer terugkomt en dat is tijd en daarnaast ook nog de nodige frustratie, omdat tekstschrijven niet jouw “ding” is.

Om jou toch een indruk te geven waaraan je ongeveer moet denken als je mij inschakelt voor het schrijven van teksten, heb ik mijn tarieven gepubliceerd. Uiteraard is het ook mogelijk om in sommige gevallen een projectprijs af te spreken. In dat geval vraag ik om een aanbetaling van de helft van de projectprijs voor aanvang van de opdracht. Ziet het er naar uit dat we een langdurige samenwerking aangaan? Dan hanteer ik een aangepast tarief. 

Wil jij zelf jouw teksten schrijven, maar kun je wel wat professionele tips gebruiken? Dan bied ik mijn expertise aan en geef ik jou alle kennis door die ik heb op het gebied van (SEO) teksten schrijven. Samen gaan we kijken hoe jij dit het beste aan kunt pakken d.m.v. praktische tips.

Een bestaande website “herschrijven” en zo nieuw leven inblazen? Kom maar op! Ik gebruik jouw bestaande website als basis, herschrijf de teksten, zorg ervoor dat de bezoekers meegenomen worden in jouw enthousiasme en dat jouw website d.m.v. de juiste title-tag en description-tags beter gevonden kan worden in de zoekmachines.

Tarieven

Advies tekstschrijven€ 75,00
Nieuwe website homepage*€ 120,00
Nieuwe website overige pagina’s*€ 100,00per pagina
Bestaande site herschrijven max. 5 pagina’s€ 400,00
Bestaande site herschrijven max. 10 pagina’s€ 700,00
Overige diensten€ 70,00per uur
* projectprijs mogelijkTarieven zijn excl. BTW

Staat wat jij nodig hebt hier niet tussen? Dat kan! Overal waar tekst nodig is, wil ik zijn! Teveel om op te noemen dus. Neem je even contact op? Ik weet zeker dat ik jou kan helpen