Waarom kiezen voor een tekstschrijver?

Jouw klanten centraal stellen

Tekstschrijven is een vak apart. Ik kan daar heel kort over zijn. Het is een vaardigheid die je moet beheersen. Je moet je kunnen inleven, goed lopende zinnen kunnen schrijven en de teksten moeten pakkend, innemend en commercieel zijn. Het valt niet mee om op de stoel van jouw klant te gaan zitten. Waarom? Omdat jij simpelweg aan de andere kant staat. En daar gaat het vaak mis. Per slot van rekening ben jij ondernemer en geen tekstschrijver. Veel websites staan daarom vol vakjargon en zijn geschreven zonder de emotie van de klant te raken. Jammer! Een goede tekst kan namelijk nèt het juiste duwtje in de richting geven om tot die koop over te gaan of om jouw bedrijf te bezoeken.

Meer dan alleen SEO webteksten

Je moet opvallen tussen al het aanbod dat er al is. Ben je er met goede SEO webteksten dan al? Nee… helaas niet. Ook de opbouw en laadtijd van jouw website en de visuals zijn belangrijk.
Jouw website moet vertrouwen uitstralen. Links die niet werken en taalfouten zorgen er meestal voor dat potentiële klanten al snel afhaken.
Maak jij geen gebruik van landings- en bestemmingspagina’s op jouw website? Geen interne links op jouw pagina’s? Jammer! Dat zijn namelijk belangrijke aspecten die mede bepalen waarom jouw bedrijf wel of niet hoger in de zoekresultaten getoond wordt dan jouw concurrent. Een websiteanalyse is een goede start om kritisch te kijken naar wat jouw site uitdraagt. Klopt de opbouw van de website? Kan het effectiever? Ik adviseer jou graag en deel mijn kennis met jou. Vervolgens perfect geschreven SEO teksten nodig? Geen probleem. Samen zorgen we er voor dat we jouw website naar een hoger niveau tillen.

Vertrouwen en kwaliteit uitstralen

Is jouw website op orde? Mooi! Kun je nu achterover gaan liggen en wachten tot  de bezoekers ook klanten worden? Nee, ik moet je helaas alweer teleurstellen.
Je kunt tegenwoordig namelijk ook niet meer om social media heen. Het is  heel belangrijk dat jouw bedrijf zichtbaar is en daarvoor moet je echt aan de slag. Website en social media moeten op één lijn liggen en naadloos aansluiten op elkaar.
Het is bewezen dat het regelmatig posten van berichten, stories , blogs en advertenties op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Linkedin zorgen voor meer traffic naar jouw website en dus voor meer nieuwe klanten en aankopen zorgen. Wat je plaatst is niet eens zo belangrijk, maar wel hoe je het plaatst. Wordt de lezer niet uitgedaagd, uitgenodigd of geprikkeld door jouw post? Grote kans dat ze niet klikken op de link om op jouw website te komen of om contact op te nemen.
Ook hier zijn weer allemaal handige tools voor die je kunt toepassen, zodat jouw post wél succesvol wordt.  Wil je alleen advies? Geen probleem! Ik deel mijn expertise graag met jou. Wil je dat ik jouw posts schrijf? Kan allemaal! Zo werken we samen aan een marktstrategie en een gezamenlijk doel; zorgen dat bezoekers ook klanten worden.
Kijk jij ook uit naar een website die jouw bedrijf succesvol maakt? Wil jij Schrijfkrijt inschakelen, omdat tekstschrijven gewoon niet jouw ding is?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.